Múčna zmes na prípravu bezlepkového konopného chleba. Príprava trvá len 7 minút.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
tapioková múka (maniok škrob), konopná múka, pšenová múka, múka zo skorocelu indického, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Informácia pre alergikov
Môže obsahovať stopy sezamu!
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota:1599 kJ /382 kcal
Tuky: 9,69 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,26 g
Sacharidy: 60,4 g - z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 67,5 g
Bielkoviny: 36,31 g
Soľ: 1,22 g
Do 260 ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 300 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne spracujte. Z takto pripraveného cesta vyformujte 2 bochníčky ktoré nechajte odležať 5 minút. Po oddychu cesto opäť rukami prepracujte, aby v ňom nezostal vzduch. Potom už iba bochníky dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným
kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 °C aspoň 78 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné.
Tipy na dokonalý bezlepkový chlieb
Balenie obsahuje 1000 g.
Z celého balenia možete upiecť dva cca 430 gramové chleby.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté.
Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.