Múčna zmes na prípravu bezlepkového viaczrnného chleba s CHIA semienkami. Príprava trvá len 7 minút.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Dnes odosielame, u vás zajtra
Tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocelu indického, bambusová vláknina, chia semienka, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1401 kJ / 354 kcal
Tuky: 3,9 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,48 g
Sacharidy: 62 g - z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 20,5 g
Bielkoviny: 7,4 g,
Soľ: 1,22 g
Do 210 ml vlažnej vody pridajte 21 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 210 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte.
Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch.
Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 °C aspoň 70 minút.
Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Nedávajte piecť do ohňovzdornej misy.
Tipy na dokonalý bezlepkový chlieb
Balenie obsahuje 1000 g.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté.
Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu!
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.