Ľanová múčna zmes na prípravu bezlepkovej bagety alebo ciabatta. Príprava trvá len 7 minút.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Dnes odosielame, u vás zajtra
Bezlepková múčna zmes na ľanové bagety je podobného zloženia ako bezlepková múčna zmes na pohánkový chlieb, a má aj podobné priaznivé účinky. Vďaka svojmu obsahu množstva rôznych vitamínov a minerálnych látok je ľanová múka známa tým, že má mnoho priaznivých účinkov. Má veľmi dobrý vplyv na krvný tlak aj na hladinu cholesterolu v krvi a pomáha zabrániť vzniku rôznych druhov črevných ochorení. Jej konzumácii bude zaručene vďačný aj náš žalúdok, znižuje totiž produkciu žalúdočnej kyseliny. Vďaka svojmu miernemu preháňaciemu účinku, zabraňuje vzniku zápchy a znižuje riziko výskytu zlatej žily.
tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocelu indického, ľanová múka, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1287 kJ / 301 kcal
Tuky: 4,36 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,536 g
Sacharidy: 60,19 g - z toho cukry: 0,76 g
Vláknina: 14,86 g
Bielkoviny: 6,86 g
Soľ: 1,22 g
Do 75 ml vlažnej vody pridajte 10 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 70 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte. Z takto pripraveného cesta vyformujte bagetky ľubovolnej veľkosti, posypte múčnou zmesnou a prepracujte znovu, potom cesto nechajte odpočívať 5 minút. Potom už iba bagetku dajte na plech vystlaný papierom na pečenie a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 °C aspoň 35 minút. Upečenú bagetku nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné.
Balenie obsahuje 1000 g.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté. Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.