Pšenová múčna zmes na bezlepkový biely chlieb. Príprava trvá len 7 minút.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Zajtra odosielame, u vás pozajtra
tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocelu indického, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1341 kJ / 320 kcal
Tuky: 1,79 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,26 g
Sacharidy: 59 g - z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 20,5 g
Bielkoviny: 6,31 g
Soľ: 1,22 g
Do 270 ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 270 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešate. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom nezostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 °C aspoň 70 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné.
Tipy na dokonalý bezlepkový chlieb
Balenie obsahuje 1000 g.
Z celého balenia možete upiecť dva 430 gramové chleby.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté.
Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.