Pšenová múčna zmes na bezlepkový biely chlieb. Príprava trvá len 7 minút.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocelu indického, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1341 kJ / 320 kcal
Tuky: 1,79 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,26 g
Sacharidy: 59 g - z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 20,5 g
Bielkoviny: 6,31 g
Soľ: 1,22 g
Do 270 ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 270 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešate. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom nezostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 °C aspoň 70 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné.
Tipy na dokonalý bezlepkový chlieb
Balenie obsahuje 1000 g.
Z celého balenia možete upiecť dva 430 gramové chleby.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté.
Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.