MojaLekáreň.sk

Výživový doplnok na chudnutie OBEZIN prírodnou cestou znižuje chuť do jedla

Výživový doplnok OBEZIN pôsobí na chuťové centrum v mozgu a znižuje tak chuť do jedla. Vďaka svojmu zloženiu prináša pocit sýtosti a tým bráni nežiadúcemu prejedaniu sa.

Výživový doplnok na chudnutie OBEZIN prírodnou cestou znižuje chuť do jedla
Zdielať
Navštívte súvisiacu produktovú kategóriu

Prírodný prípravok na podporu chudnutia OBEZINTM priniesla na slovenský trh spoločnosť Danare Pharma.Tento výživový doplnok, ktorý je založený na prírodnej polysacharidovej báze, pôsobí na chuťové centrum v mozgu a znižuje tak chuť do jedla. OBEZINTM vďaka svojmu zloženiu prináša pocit sýtosti a tým bráni nežiaducemu prejedaniu sa.

Účinný pri redukčnej diéte

"Užívanie prípravku OBEZINTM odporúčame hlavne osobám, ktoré držia redukčnú diétu. Vďaka svojim unikátnym účinkom pomáha ľuďom znížiť chuť do jedla a eliminuje pocit hladu, pretože zaplní žalúdok. Navyše má vynikajúce detoxikačné účinky, čo je pri diéte žiaduce." (Alžbeta Houdková, odborníčka na zdravú výživu)

Ako OBEZINTM účinkuje

Revolučný výživový doplnok OBEZINTM spôsobuje zníženie chuti do jedla a tým podporuje proces chudnutia. Kapsula sa počas 30 minút po požití v žalúdku rozpustí, až stonásobne zväčší svoj ​​objem a vytvorí gélovú substanciu. Následne žalúdok vyšle do mozgu signál, že už je sýty. Po konzumácii pokrmu sa gélová substancia zmieša s jedlom a spomalí proces trávenia.

100% prírodný

Výživový doplnok má čisto prírodné zloženie, ktoré neškodí ľudskému zdraviu. Na jeho zostavovaní sa podieľal tím špecialistov. OBEZINTM sa skladá z patentovaného rastlinného komplexu prírodných viskóznych polysacharidov. Významnou zložkou je aj látka Spirulina, ktorá obsahuje fenylalanín. Práve táto aminokyselina pôsobí na chuťové centrum v mozgu a znižuje chuť do jedla. Produkt neobsahuje žiadne alergény a vďaka obsahu prírodných látok udržuje prirodzenú hladinu cholesterolu v krvi.

Super rýchly nábeh

Oproti prípravkom fungujúcim na podobnej báze dochádza u prípravku OBEZINTM k rýchlejšiemu zväčšeniu objemu a skoršiemu zahnaniu hladu. Navyše OBEZINTM nespôsobuje problémy s vyprázdňovaním, ktoré sa objavili u iných prípravkov. "Prednosťou nášho výrobku je vyšší obsah aktívnych látok. Výhodou je aj nižšia cena oproti konkurenčným prípravkom, " povedal Tomáš Šišolák zo spoločnosti Danare Pharma.

OBEZINTM  používajú aj celebrity

OBEZINTM vyskúšala v minulosti aj bývalá modelka a československá Miss Ivana Christová. Už za prvých 8 týždňov užívania tohto prírodného výživového doplnku schudla 10,5 kilogramov.

Ivana Christová chcela celkovo schudnúť 20 kilogramov. O svojom rozhodnutí zbaviť sa prebytočných kíl Ivana hovorí: „Cítila som potrebu zmeny, preto som sa rozhodla držať diétu. Najprv som sa toho bála, ale ide to prekvapivo ľahko. Cítim sa perfektne a diéta ma nijako neobmedzuje. Pravidelne užívam výživový doplnok OBEZINTM, ktorý mi pomáha prekonať chute. Navyše mám jedálny lístok zostavený na mieru odborníčkou na zdravú výživu a cvičím. Najdôležitejšie bolo rozhodnutie a pevná vôľa."

Navštívte súvisiacu produktovú kategóriu
Chudnutie, diéta

Prečítajte si tiež

Lymská borelióza je infekčné ochorenie, ktoré do nášho organizmu doručí nakazený kliešť, vo chvíli, keď začne sať krv. Lymskou boreliózou sa na Slovensku ročne nakazí zhruba tri a pol tisíc ľudí. Ide…

viac

Tiež ste sa stretli s názvami prvá, druhá, tretia, štvrtá, piata, šiesta a siedma detská choroba? Číslovanie chorôb pochádza z čias, keď sa ešte veľa nevedelo o tom, čo choroby spôsobuje. Tieto…

viac

Bielkoviny sú základnými stavebnými prvkami nášho tela a telo sa bez nich nezaobíde. Získava ich prostredníctvom stravy a neukladá ich. Proteíny sú veľmi obľúbené u športovcov, pretože pomáhajú…

viac

Všetky granule pre psov nie sú rovnaké. Rovnako ako pri ľudskej strave by sme mali dbať na to, aby váš domáci miláčik dostával všetky zložky, ktoré potrebuje. Ak vám to finančná situácia dovoľuje,…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.