Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Paradajky aj ďalšia zelenina boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, neboli diaľkovo transportované ani skladované. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok.
Túto omáčku stačí krátko zahriať a podávať s cestovinami, alebo ju môžete dochutiť podľa vlastnej fantázie napríklad vyprážaným baklažánom, hubami a podobne.
Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 550 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.