Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy V utorok 16. 12. odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Návod na prípravu jedného chleba: Do 270 ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 270 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 70 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné. Z celého balenia môžete upiecť dva 430 gramové chleby.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté! Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Balenie obsahuje 550 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.