Fazuľa jemne orechovej chuti, vhodné na pridanie do šalátov, prípravu nátierok.
Na sklade viac ako 5 kusov V utorok 16. 12. odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Fazuľa Adzuki je hojne využívanou surovinou v japonskej a ázijskej kuchyni. Patrí k jedným z najlepšie stráviteľných strukovín a dokážu zasýtiť na dlhú dobu.
Fazuľa adzuki pred varením vopred namočte na cca 5 - 8 hodín, prepláchnite, nasypte do hrnca a potom zhruba 30 - 45 minút varte v neosolenej vode, kým fazuľky nezmäknú. Fazuľky sa soľú až nakoniec, aby nestvrdli.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.