Fazuľa jemne orechovej chuti, vhodné na pridanie do šalátov, prípravu nátierok.
Na sklade viac ako 5 kusov V utorok 2. 4. odosielame, u vás v stredu 3. 4.
Fazuľa Adzuki je hojne využívanou surovinou v japonskej a ázijskej kuchyni. Patrí k jedným z najlepšie stráviteľných strukovín a dokážu zasýtiť na dlhú dobu.
Fazuľa adzuki pred varením vopred namočte na cca 5 - 8 hodín, prepláchnite, nasypte do hrnca a potom zhruba 30 - 45 minút varte v neosolenej vode, kým fazuľky nezmäknú. Fazuľky sa soľú až nakoniec, aby nestvrdli.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.