Obľúbené položky

Úvodná strana » Značky » A » AGRITUR

AGRITUR

  • AGRITUR Džem z lesného ovocia TOP BIO 210 g

    skladom 3 - 5 ks

    Prémiový džem z lesného ovocia vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel. Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.  NA VÝROBU 100G DŽEMU BOLO POUŽITÝCH 145G ČERSTVÝCH A DOZRETÝCH LESNÝCH PLODOV. Divé čučoriedky (Vaccinuim myrtillus), ktoré sa používajú na výrobu džemu pochádzajú priamo z regionálneho parku Corno alle Scale. Čučoriedky rastú prirodzene v čistom a horskom prostredí vo výške 1000 – 1800 m.n.m. Čo sa týka kvality, tak ide o najlepšie čučoriedky nielen v Taliansku, ale aj na svete. Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov. ZLOŽENIE divé čučoriedky*, jahody*, maliny*,   koncentrovaná hroznová šťava*, citrónová šťava* *z biologického poľnohospodárstva VÝHODY TOP BIO DŽEMOV VYROBENÝCH Z OVOCIA OD FARMÁROV Bez zahusťovadiel (pektínu). Bez konzervantov. Bez umelých aróm. Bez farbív. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí). Vyrobené z talianskeho ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov. Ovocie je vypestované farmármi združenými v Cooperativa Agritur, ktorá sa nachádza v blízkosti regionálneho parku Corno alle Scale pri Bologni. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia. Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C. Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.  

    5,48 €

  • AGRITUR Figový džem TOP BIO 210 g

    skladom 3 - 5 ks

    Prémiový džem z fíg vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel. Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.  NA VÝROBU 100G DŽEMU BOLO POUŽITÝCH 110G ČERSTVÝCH A DOZRETÝCH FÍG. Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov. ZLOŽENIE figy*, koncentrovaná hroznová šťava*, citrónová šťava* *z biologického poľnohospodárstva VÝHODY TOP BIO DŽEMOV VYROBENÝCH Z OVOCIA OD FARMÁROV Bez zahusťovadiel (pektínu). Bez konzervantov. Bez umelých aróm. Bez farbív. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí). Vyrobené z talianskeho ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov. Ovocie je vypestované farmármi združenými v Cooperativa Agritur, ktorá sa nachádza v blízkosti regionálneho parku Corno alle Scale pri Bologni. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia. Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C. Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.  

    4,41 €

  • AGRITUR Čučoriedkový džem TOP BIO 210 g

    skladom 3 - 5 ks

    Prémiový džem z čučoriedok vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel. Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.  NA VÝROBU 100G DŽEMU BOLO POUŽITÝCH 130G ČERSTVÝCH A DOZRETÝCH ČUČORIEDOK. Divé čučoriedky (Vaccinuim myrtillus), ktoré sa používajú na výrobu džemu pochádzajú priamo z regionálneho parku Corno alle Scale. Čučoriedky rastú prirodzene v čistom a horskom prostredí vo výške 1000 – 1800 m.n.m. Čo sa týka kvality, tak ide o najlepšie čučoriedky nielen v Taliansku, ale aj na svete. Vždy sa vyrobí len limitované množstvo v závislosti od sezóny. Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov. ZLOŽENIE lesné čučoriedky* (75%), koncentrovaná hroznová šťava*, citrónová šťava* *z biologického poľnohospodárstva VÝHODY TOP BIO DŽEMOV VYROBENÝCH Z OVOCIA OD FARMÁROV Bez zahusťovadiel (pektínu). Bez konzervantov. Bez umelých aróm. Bez farbív. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí). Vyrobené z talianskeho ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov. Ovocie je vypestované farmármi združenými v Cooperativa Agritur, ktorá sa nachádza v blízkosti regionálneho parku Corno alle Scale pri Bologni. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia. Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C. Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.   NAJKVALITNEJŠÍ DŽEM TOP BIO VYROBENÝ BEZ POUŽITIA PEKTÍNU A CUKRU POČULI STE UŽ O ČIERNOM ZLATE A NAJKVALITNEJŠÍCH ČUČORIEDKACH NA SVETE? Naša spoločnosť ako jediná v strednej Európe spolupracuje so združením farmárov Agritur nachádzajúcom sa pri regionálnom parku Corno alle Scale na severe Talianska. Združenie Agritur vyrába najkvalitnejší čučoriedkový džem bez obsahu pektínu a cukru, len s použitím hroznovej a citrónovej šťavy. Na 100g džemu sa spotrebuje až 130g divých čučoriedok, ktoré sa zbierajú v prirodzene čistom a horskom prostredí vo výške 1000 – 1800 m.n.m v regionálnom parku Corno alle Scale. Dňa 16. júna 2016 bol čučoriedkový džem TOP BIO ocenený zlatou medailou za kvalitu v súťaži Confraternita dello Gnocco D´Oro (Zlatý knedlík). Do súťaže bolo zapojených 23 výrobcov džemov z 5 provincíí. Bologna (Emilia Romagna) - Lucca (Toskánsko) - Modena (Emilia Romagna) - Reggio Emilia (Emilia Romagna) - Florence (Toskánsko) Čučoriedkový džem TOP BIO bol hodnotený z hľadiska kvality. Výsledky analýzy: prítomnosť antokyanov. Posúdenie vedeckej analýzy vykonala Università di Modena e Reggio Emilia. Čo sú to antokyany? Výsledky z početných experimentálnych štúdií naznačujú, že ochranné protinádorové pôsobenie antokyánov spočíva predovšetkým v ich priamej antioxidačnej aktivite (označované sú ako „zhášače“ voľných radikálov). Okrem toho výrazne stimulujú účinnosť enzýmov vlastného organizmu detoxikujúcich karcinogény a brzdia dedičné štruktúry bunky (DNA) poškodzujúci vplyv týchto látok. Indukujú aj proces apoptózy (programovaná smrť) rakovinových buniek a brzdia ich množenie sa, pričom neovplyvňujú existenciu a tvorbu zdravých buniek. V už jestvujúcich nádoroch blokujú tzv. angiogenézu (tvorba ciev), čím obmedzujú ich rast i tvorbu metastáz. Ochranný potenciál antokyánov sa prejavuje v počiatočnej fáze a tiež v ďalších etapách vývoja nádorov, vrátane nádorov hrubého čreva.  

    5,48 €

  • AGRITUR Višňový džem TOP BIO 210g

    skladom 3 - 5 ks

    Prémiový džem z višní vyrobený bez použitia pektínu (gelfixu), cukru a akýchkoľvek zahusťovadiel. Vďaka procesu výroby pod tlakom menším ako 1 bar a maximálnej teplote 45 – 50°C si džemy uchovávajú všetky enzýmy, minerály a vitamíny, ktoré sa nachádzajú v ovocí. Tento proces výroby zabezpečí, že ovocie si zachová pôvodnú vôňu, farbu a chuť.  NA VÝROBU 100G DŽEMU BOLO POUŽITÝCH 180G ČERSTVÝCH A DOZRETÝCH VIŠNÍ. Džemy TOP BIO patria medzi najkvalitnejšie džemy, ktoré sú dostupné na trhu, pretože sa v nich neničia enzýmy, vitamíny a minerály varom pri 100°C ako pri tradičnom spôsobe výroby džemov. ZLOŽENIE višne*,   koncentrovaná hroznová šťava*, citrónová šťava* *z biologického poľnohospodárstva VÝHODY TOP BIO DŽEMOV VYROBENÝCH Z OVOCIA OD FARMÁROV Bez zahusťovadiel (pektínu). Bez konzervantov. Bez umelých aróm. Bez farbív. Bez pridaného cukru (obsahujú len prirodzene sa vyskytujúci cukor v ovocí). Vyrobené z ovocia pochádzajúceho priamo od farmárov. S nízkym obsahom cukru, takže sú vhodné aj pre ľudí s nízkosacharidovou diétou. Ovocie sa zhromažďuje vo veľkom tlakovom kotli, ktorý je hermeticky uzatvorený (viď. obr.). Výhody tohto kotla sú pozoruhodné a zásadné pre zachovanie chuti, farby a vône spracovávaného ovocia. Tlakový kotol varí ovocie pod tlakom ( tlak je menší ako 1 bar). To umožňuje z ovocia extrahovať vodu už pri teplote 45 – 50 °C veľmi rýchlo, čím sa zachovajú nezmenené organoleptické vlastnosti spracovaného ovocia. Tento proces sa výrazne odlišuje od tradičného spracovania džemov pri teplote 100 °C. Nakoľko sa ovocie spracováva pod tlakom a pri teplote 45 – 50 °C, tak si ovocie zachováva prirodzenú farbu, pretože neoxiduje počas spracovávania. Spracované ovocie sa vyznačuje aj vynikajúcou vôňou a chuťou.  

    5,48 €

Najpredávanejšie značky

Akciová ponuka do vašej schránky

Výhodné ponuky nemusíte hľadať, pošleme vám ich e-mailom.

Skúste to, odhlásiť sa prípadne môžete kedykoľvek.

Hore
OK
Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním. Zistiť viac
Spracovávam