Obaľovacia zmes vhodná pre mäso, ryby alebo zeleninu, ktorá udrží šťavu aj prirodzenú chuť.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Japonská strúhanka má úplne rovnaké využitie ako naša klasická strúhanka, má však hrubšiu štruktúru a tým vyzerá ako drobné vločky. Panko sa vyrába z čerstvého bieleho chleba a pomelie sa alebo strúha nahrubo. Názov panko je odvodený z portugalského či španielskeho prekladu slova chlieb (pan) a japonskej prípony -ko, ktorá znamená múku. Panko strúhanka sa vyrába po celom svete, najmä však v ázijských krajinách.
Poľsko.
Panko najčastejšie využívame pri príprave bravčového alebo hydinového obalovaného rezňa. Do panka môžeme obaliť mäso, ryby, morské plody, huby či zeleninu. Obaľujeme ako v klasickej strúhanke, teda v trojobale - hladkej múke, vajíčku a panku. Smažíme v rozpálenom oleji dozlatista.
Alergény: lepok.
Balenie obsahuje 500 g.
Panko strúhanku presuňte do nádoby s tesniacim viečkom a skladujte na suchom a tmavom mieste pri bežnej izbovej teplote do 20 ° C. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.