Ľanová múku využijete k zahusťovanie kokteilov, omáčok a polievok. Je skvelým antioxidantom.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Ako konzumovať
Ľanová múka po zmiešaní s tekutinou napučí, preto sa skvele hodí k zahusťovanie proteínových kokteilov, omáčok a polievok. Je tiež ideálny prísadou do ciest na pečenie. Pridáva sa do müsli, jogurtov, dezertov, palaciniek, nátierok, zeleninových placiek a ďalších pokrmov.
Charakteristika
Ľanová múka je antioxidant, ktorý podporuje normálnu činnosť srdca a je schopný absorbovať a odstraňovať škodlivé látky v ľudskom tele. Sto gramov múky totiž obsahuje 37 g bielkovín a 38,6 g vlákniny. Ľanová múka tiež podporuje hormonálnu aktivitu a funkciu pohlavných orgánov.
Múka sa vyrába zo za studena lisovaných ľanových semienok, čiastočne zbavených tuku, čím sa predĺži ich trvanlivosť.
Alergény
Môže obsahovať stopy lepku. Obsah gluténu max. 20 mg / kg. Produkt spĺňa požiadavky pre potravinu "bez lepku" podľa vykonávacieho nariadenia komisie (EÚ) č. 828/2014.
Skladovanie
Skladujte v suchu a tme.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia: 1600 kJ / 386 kcal; Tuky: 14,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g; Sacharidy: 7,2 g; z toho cukry: 1,9 g; Vláknina: 38,6 g; Bielkoviny: 37 g; Soľ: 0,01 g.
India.
Obsah
400 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.