BIO pšeničné otruby vďaka vysokému obsahu vlákniny rýchlo navodzujú pocit sýtosti a sú preto ideálnym doplnkom pri redukčnej diéte.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Z dôvodu vysokého obsahu vlákniny sa otruby vždy využívali proti zápche. V takom prípade sa odporúča užívať 20 až 30 g otrúb denne po dobu jedného týždňa. Ak jete otruby samostatne, je zároveň dôležité dbať na to, aby ich denná dávka neprekročila 30 g.

Nutričné hodnoty v 100 g, Otruby pšeničné BIO 100 %.
Holandsko.
Denne sa dopočučuje denne konzumovať 30 g pšeničných otrúb, čo sú cca 2 polievkové lžíce.Otruby je vhodné pridávať do jogurtu, smoothie alebo raňajkovej kaše a uplatniť ich možno v malých dávkach ako doplnok pri varení polievok či iných pokrmov. Je možné primiešať ich tiež do cesta pri pečení domáceho chleba a navýšiť tak jeho nutričnú hodnotu.
Skladujte v suchu a tme. Uschovávajte mimo dosahu detí.
Obsah balenia 250 gramov.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.