Ľanová múku využijete k zahusťovanie kokteilov, omáčok a polievok. Je skvelým antioxidantom.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Ako konzumovať
Ľanová múka po zmiešaní s tekutinou napučí, preto sa skvele hodí k zahusťovanie proteínových kokteilov, omáčok a polievok. Je tiež ideálny prísadou do ciest na pečenie. Pridáva sa do müsli, jogurtov, dezertov, palaciniek, nátierok, zeleninových placiek a ďalších pokrmov.
Charakteristika
Ľanová múka je antioxidant, ktorý podporuje normálnu činnosť srdca a je schopný absorbovať a odstraňovať škodlivé látky v ľudskom tele. Sto gramov múky totiž obsahuje 37 g bielkovín a 38,6 g vlákniny. Ľanová múka tiež podporuje hormonálnu aktivitu a funkciu pohlavných orgánov.
Múka sa vyrába zo za studena lisovaných ľanových semienok, čiastočne zbavených tuku, čím sa predĺži ich trvanlivosť.
Alergény
Môže obsahovať stopy lepku. Obsah gluténu max. 20 mg / kg. Produkt spĺňa požiadavky pre potravinu "bez lepku" podľa vykonávacieho nariadenia komisie (EÚ) č. 828/2014.
Skladovanie
Skladujte v suchu a tme.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia: 1600 kJ / 386 kcal; Tuky: 14,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g; Sacharidy: 7,2 g; z toho cukry: 1,9 g; Vláknina: 38,6 g; Bielkoviny: 37 g; Soľ: 0,01 g.
India.
Obsah
400 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.