Nastavenie cookies: Aby web zostal tak, ako ho poznáte

Aby ste na našich stránkach rýchlo našli to, čo hľadáte, ušetrili veľa klikania a nezobrazovali sa vám reklamy na veci, ktoré vás nezaujímajú, potrebujeme od vás súhlas so spracovaním súborov cookies, tzn. malých súborov, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači.

Podľa cookies vás na našich stránkach spoznáme a zobrazíme vám ich tak, aby fungovali správne a podľa vašich preferencií.
Upozorňujeme, že údaje zo súborov cookies sa môžu používať aj v personalizovaných reklamách. Ak nesúhlasíte, môžete povoliť iba nevyhnutné súbory cookies. Prejdite si podrobný prehľad cookies a podmienky ich používania .

MojaLekáreň.sk

VIVANI bio čokoláda na varenie horká 200 g

VIVANI bio čokoláda na varenie horká 200 g (Čokolády) - Horké, BIO, Na varenie VIVANI bio čokoláda na varenie horká 200 g (Čokolády) - Horké, BIO, Na varenie

VIVANI bio čokoláda na varenie horká 200 g

Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%, neobsahuje žiadne náhradky, stužené tuky či arómy, ale iba pravé kakao a prírodný trstinový cukor.

Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

VIVANI bio čokoláda na varenie horká 200 g

Čokoládové pralinky

Ingrediencie

  • 150 g smotany na šľahanie*
  • 225 g horkej čokolády na varenie*
  • 25 g masla*
  • 2 lyžice trstinového rumu
  • Na polevu: 130 g bielej čokolády na varenie*, 130 g horkej čokolády na varenie*
* =pokiaľ možno bio, od suseda alebo domáce

Postup prípravy

V miske na vodnom kúpeli zahrejeme smotanu, zložíme zo sporáka a pridáme čokoládu a maslo. Necháme chvíľu rozpúšťať a potom vymiešame do hladka. Nakoniec vmiešame trstinový rum. Misu uzavrieme a dáme na niekoľko hodín vychladiť do chladničky. Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie a zo zmesi tvoríme malé guličky, ktoré kladieme na plech. Plech s guličkami dáme vychladiť na dve hodiny do chladničky. Nakoniec na vodnom kúpeli rozpustíme zvlášť bielu a horkú čokoládu a necháme ich vychladnúť (nie však opäť stuhnúť). Bielu čokoládu rozpúšťame veľmi šetrne, pretože pri vyšších teplotách tvrdne (ak sa nám to stane, tak ju zložíme z vodného kúpeľa a vmiešame do nej trochu oleja alebo masla). Polku guličiek jednu po druhej rýchlo obalíme v horkej čokoláde a polovicu v bielej, a necháme stuhnúť na plechu. Zvyškom poliev môžeme pralinky dozdobiť.

Dobré tipy

Akonáhle raz vyskúšate základnú prípravu čokoládových praliniek, môžete začať experimentovať. Biela čokoláda sa dá dofarbiť šťavou z červenej repy, deťom budú chutiť pralinky bez alkoholu z mliečnej čokolády, môžete pridávať kokos, sekané oriešky či mandle, škoricu a klinčeky…

Súvisiace produkty

VIVANI Horká čokoláda s mandľami BIO 100 g

VIVANI Horká čokoláda s mandľami BIO 100 g

VIVANI Horká čokoláda s mandľami BIO 100 g

Jemná horká čokoláda s vysokým podielom celých ľahko pražených mandlí.

86 % (7x)
Na sklade viac ako 5 kusov

3,29 €

Do košíka
Do košíka
Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.