Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Paradajky boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, neboli diaľkovo transportované ani skladované. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok. Omáčka je jemne ochutená bazalkou a morskou soľou.
Môžeme ju použiť buď ohriatu priamo na cestoviny (napríklad s parmezánom), alebo ju dochutiť podľa vlastnej fantázie napríklad vyprážaným baklažánom, hubami, mäsom a podobne, je tiež ideálnym základom stredomorských omáčok.
Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 550 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.