Passata tvorí ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok, zeleninových zmesí, paradajkovej polievky a omáčky, leča.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Na rozdiel od paradajkového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône paradajok ako paradajkový pretlak.
Môžeme ju použiť namiesto paradajok do omáčok a polievok v prípade, že nám doma chýbajú čerstvé paradajky, alebo ak sa chceme vyhnúť ich zdĺhavému spracovaniu.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.