Kandizovaná pomarančová kôra má výraznú ovocnú chuť a neobsahuje farbivá ani konzervanty.
Čoskoro na sklade
Je vyrobená z pomarančov pochádzajúcich z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, ktoré neboli ošetrené chemickým postrekom. Čerstvá kôra sa nakrája na kocky, potom sa krátko zahreje, zaleje sirupom a citrónovou šťavou a niekoľko hodín kanduje. Sirup postupne preniká do kôry, kde nahrádza vodu. Kandovanie ovocia sa predtým využívalo hlavne na jeho uskladnenie, v dobe celoročnej dostupnosti čerstvých plodov oceňujeme skôr špecifickú chuť kandizovaného ovocia.
Kandovanú pomarančovú kôru používame pri pečení, v sladkých kysnutých cestách, v čokoládových sladkostiach a na zdobenie cukroviniek.
Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Po otvorení skladujte v chladničke. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 100 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.