Hrach je vynikajúcim zdrojom rastlinných bielkovín a má nízky obsah tukov a vysoký obsah vlákniny.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Pridaním hrachovej múky do pokrmov ich obohatíte o potrebné bielkoviny a vlákninu.
Využitie v kuchyni: na prípravu nátierok, polievok, pikantných dipov, placiek, fašírok, lievancov aj na obaľovanie.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Balenie obsahuje 450 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Každý pracovný deň o
7:00
-
17:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.