Hrach je vynikajúcim zdrojom rastlinných bielkovín a má nízky obsah tukov a vysoký obsah vlákniny.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Pridaním hrachovej múky do pokrmov ich obohatíte o potrebné bielkoviny a vlákninu.
Využitie v kuchyni: na prípravu nátierok, polievok, pikantných dipov, placiek, fašírok, lievancov aj na obaľovanie.
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %.
Balenie obsahuje 450 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.