Jačmenná kaša je kombináciou veľmi hodnotných obilnín. Základ tvorí jačmeň (33 %) s ovsom a chuť dotvára celozrnná ryža a špalda. Ľahká príprava.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Jačmeň je plodina, ktorá pôsobí v ľudskej výžive už tisíce rokov. Je známe, že jačmenná kaša bola v antike pokrmom gladiátorov vďaka svojim nutričným vlastnostiam. Je zdrojom sacharidov, kvalitných bielkovín, vitamínov skupiny B a E a radu minerálov. Vláknina jačmeňa aj ovsa tvorí optimálny pomer medzi rozpustnou a nerozpustnou zložkou. Polysacharidy - beta-glukány, ktoré tvoria podstatnú časť tej rozpustnej, sú cenené pre svoj pozitívny vplyv na organizmus.
Do teplého mlieka či vody vmiešame cereálne kašu Nomina až docielime požadovanú hustotu. Necháme 2-3 minúty odstáť.
33 % jačmeň, ovsená krupica, ryža natural, pšenica špalda celozrnná, ovsené vločky.
Energia 1576 kJ/373 kcal, Bielkoviny 12 g, Sacharidy 69 g, z toho cukry 1 g, Tuky 3,5 g, NMK 0,7 g, Vláknina 8,1 g, soľ <0,1 g.
Pri relatívnej vlhkosti do 75 % a teplote do 30 °C, vždy uzavreté v pôvodnom obale
Pri dodržaní skladovacích podmienok je trvanlivosť výrobku 12 mesiacov od dátumu výroby.
300 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.