Jačmenná kaša je kombináciou veľmi hodnotných obilnín. Základ tvorí jačmeň (33 %) s ovsom a chuť dotvára celozrnná ryža a špalda. Ľahká príprava.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 23. 4.
Jačmeň je plodina, ktorá pôsobí v ľudskej výžive už tisíce rokov. Je známe, že jačmenná kaša bola v antike pokrmom gladiátorov vďaka svojim nutričným vlastnostiam. Je zdrojom sacharidov, kvalitných bielkovín, vitamínov skupiny B a E a radu minerálov. Vláknina jačmeňa aj ovsa tvorí optimálny pomer medzi rozpustnou a nerozpustnou zložkou. Polysacharidy - beta-glukány, ktoré tvoria podstatnú časť tej rozpustnej, sú cenené pre svoj pozitívny vplyv na organizmus.
Do teplého mlieka či vody vmiešame cereálne kašu Nomina až docielime požadovanú hustotu. Necháme 2-3 minúty odstáť.
33 % jačmeň, ovsená krupica, ryža natural, pšenica špalda celozrnná, ovsené vločky.
Energia 1576 kJ/373 kcal, Bielkoviny 12 g, Sacharidy 69 g, z toho cukry 1 g, Tuky 3,5 g, NMK 0,7 g, Vláknina 8,1 g, soľ <0,1 g.
Pri relatívnej vlhkosti do 75 % a teplote do 30 °C, vždy uzavreté v pôvodnom obale
Pri dodržaní skladovacích podmienok je trvanlivosť výrobku 12 mesiacov od dátumu výroby.
300 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.