Mrazom sušený banán si vďaka šetrnému spracovaniu uchováva až 90 % pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a obsah prospešných látok.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v stredu 17. 12.
Lyofilizácia je odborný názov pre sušenie potravín mrazom, vďaka čomu si zachová výrazne väčšie množstvo živín ako pri klasickom sušení horúcim vzduchom. Banány sú chudobné na tuky a bielkoviny, ale zato majú hojné množstvo ovocných cukrov.
Mrazom sušený banán je ľahký, voňavý a krásne chrumkavý. Pri kontakte s vodou alebo vlahou zmäkne a navracia sa takmer do pôvodného stavu.
Mrazom sušené ovocie môžete konzumovať samotné, alebo ho pridávať do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaju a pri pečení.
100 % mrazom sušený banán plátky.
Mimo EÚ.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.