Mrazom sušený banán si vďaka šetrnému spracovaniu uchováva až 90 % pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a obsah prospešných látok.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 27. 3. odosielame, u vás v utorok 28. 3.
Lyofilizácia je odborný názov pre sušenie potravín mrazom, vďaka čomu si zachová výrazne väčšie množstvo živín ako pri klasickom sušení horúcim vzduchom. Banány sú chudobné na tuky a bielkoviny, ale zato majú hojné množstvo ovocných cukrov.
Mrazom sušený banán je ľahký, voňavý a krásne chrumkavý. Pri kontakte s vodou alebo vlahou zmäkne a navracia sa takmer do pôvodného stavu.
Mrazom sušené ovocie môžete konzumovať samotné, alebo ho pridávať do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaju a pri pečení.
100 % mrazom sušený banán plátky.
Mimo EÚ.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.