Exotická pochúťka pre prípravu japonskej polievky Miso.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a zvyčajne aj druhu obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Ryža 34 %, voda, Sójové bôby 26 %, jedlá morská soľ, sirup zo sladkých zemiakov, alkohol 2 %, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energetická hodnota 800 kJ / 190 kcal | |
| Tuky: | 5,1 g |
| z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g |
| Sacharidy: | 22,0 g |
| z toho cukry: | 19,0 g |
| Vláknina: | 6,3 g |
| Bielkoviny: | 11,0 g |
| Soľ: | 5,4 g |
Alergeéy: sója.
K príprave miso polievok. Priveďte do varu zeleninový vývar, pridajte zeleninu alebo morské riasy a niekoľko minút povarte. Pridajte 4 lyžičky miso. Už nevarte.
Balenie obsahuje 400 gramov.
Skladujte v uzavretom obale na suchom a chladnom mieste. Po otvorení dobre uzavrite a skladujte v chladničke.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.