Exotická pochúťka pre prípravu japonskej polievky Miso.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás v pondelok 29. 4.
Miso polievka patrí neodmysliteľne k japonskej kuchyni. Jej základ tvorí hustá koreniaca pasta zo sójových bôbov, soli a zvyčajne aj druhu obilia s názvom "miso". Pasta sa vyrába storočným spôsobom tak, že vybrané sójové bôby sú zaťažené kameňom a fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových súdkoch.
Ryža 34 %, voda, Sójové bôby 26 %, jedlá morská soľ, sirup zo sladkých zemiakov, alkohol 2 %, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota 800 kJ / 190 kcal | |
Tuky: | 5,1 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,7 g |
Sacharidy: | 22,0 g |
z toho cukry: | 19,0 g |
Vláknina: | 6,3 g |
Bielkoviny: | 11,0 g |
Soľ: | 5,4 g |
Alergeéy: sója.
K príprave miso polievok. Priveďte do varu zeleninový vývar, pridajte zeleninu alebo morské riasy a niekoľko minút povarte. Pridajte 4 lyžičky miso. Už nevarte.
Balenie obsahuje 400 gramov.
Skladujte v uzavretom obale na suchom a chladnom mieste. Po otvorení dobre uzavrite a skladujte v chladničke.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.