Fermentovaná pasta zo sóje a hnedej nelúpanej ryže.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Miso je hnedá kvasená pasta, na výrobu ktorej sa používajú sójové bôby, soľ, fermentačné činidlo a často aj nejaký druh obilniny. Všeobecne platí, že čím je miso tmavšie, tým dlhšie bolo fermentované a tým intenzívnejšia je jeho chuť. Miso by nemalo prejsť varom. Jedná sa o japonský produkt vyrábaný stáročiami overenou tradičnou metódou.
Japonsko
Hodí sa na dochutenie polievok, dresingov, omáčok, nátierok.
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzavretom obale v chladničke.
Balenie obsahuje 400 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.