Fermentovaná pasta zo sóje a hnedej nelúpanej ryže.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 22. 4. odosielame, u vás v utorok 23. 4.
Miso je hnedá kvasená pasta, na výrobu ktorej sa používajú sójové bôby, soľ, fermentačné činidlo a často aj nejaký druh obilniny. Všeobecne platí, že čím je miso tmavšie, tým dlhšie bolo fermentované a tým intenzívnejšia je jeho chuť. Miso by nemalo prejsť varom. Jedná sa o japonský produkt vyrábaný stáročiami overenou tradičnou metódou.
Japonsko
Hodí sa na dochutenie polievok, dresingov, omáčok, nátierok.
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte v uzavretom obale v chladničke.
Balenie obsahuje 400 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.