Rímska rasca jemne mletá patrí k základnému koreniu indickej kuchyne.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Je mierne kyslastý a veľmi výrazný, preto treba s ním zaobchádzať opatrne. Používa sa prevažne v indickej, mexickej a arabskej kuchyni.
Do zeleninových, ryžových a strukovinových pokrmov. Vhodný na dochucovanie polievok a rôznych dusených pokrmov. Používa sa napr. pri nakladaní zeleniny a syrov. Často sa používa s horčičnými semienkami na začiatku varenia - opeká sa na rozpálenom tuku a až potom sa pridávajú ostatné ingrediencie.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 100 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.