Rímska rasca celá patrí k základnému koreniu indickej kuchyne. Má príjemnú, silne aromatickú vôňu a ostrú, korenenú chuť.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Je mierne kyslastý a veľmi výrazný, preto treba s ním zaobchádzať opatrne. Používa sa prevažne v indickej, mexickej a arabskej kuchyni.
Do zeleninových, ryžových a strukovinových pokrmov. Vhodný na dochucovanie polievok a rôznych dusených pokrmov. Používa sa napr. pri nakladaní zeleniny a syrov. Často sa používa s horčičnými semienkami na začiatku varenia - opeká sa na rozpálenom tuku a až potom sa pridávajú ostatné ingrediencie. V Indii sa s ním korenie karí, šošovica a ryžové pokrmy. V kuchyni v arabských krajinách sa používa do šalátov, na Méchoui a na Kebab.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 50 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.