Rímska rasca celá patrí k základnému koreniu indickej kuchyne. Má príjemnú, silne aromatickú vôňu a ostrú, korenenú chuť.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Je mierne kyslastý a veľmi výrazný, preto treba s ním zaobchádzať opatrne. Používa sa prevažne v indickej, mexickej a arabskej kuchyni.
Do zeleninových, ryžových a strukovinových pokrmov. Vhodný na dochucovanie polievok a rôznych dusených pokrmov. Používa sa napr. pri nakladaní zeleniny a syrov. Často sa používa s horčičnými semienkami na začiatku varenia - opeká sa na rozpálenom tuku a až potom sa pridávajú ostatné ingrediencie. V Indii sa s ním korenie karí, šošovica a ryžové pokrmy. V kuchyni v arabských krajinách sa používa do šalátov, na Méchoui a na Kebab.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 50 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.