Na sklade už iba 3 - 5 kusy Pozajtra odosielame, u vás v utorok 9. 12.
Mlynský obilninový výrobok. Tmavý bulgur je predvarená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenica. Zrno sa vyčistí, uvarí, usuší a podrtí na menšie kúsky. V českej kuchyni sa bulgur používa do plniek, fašíriek, polievok alebo ako príloha k mäsám.
Môže obsahovať stopy zeléru.
Bulgur dôkladne prepláchnite, zalejte vriacou vodou (pomer 2:1, voda : bulgur), pridajte soľ a kvapku oleja. Povarte 2 minúty a ďalších 20 min nechajte dôjsť.
Energetická hodnota 1512 kJ/360 kcal, Tuky 1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 78,1 g - z toho cukry 0 g, Bielkoviny 12,5 g, Soľ 0 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.