Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 22. 4. odosielame, u vás v utorok 23. 4.
Mlynský obilninový výrobok. Tmavý bulgur je predvarená, nalámaná celozrnná tvrdá pšenica. Zrno sa vyčistí, uvarí, usuší a podrtí na menšie kúsky. V českej kuchyni sa bulgur používa do plniek, fašíriek, polievok alebo ako príloha k mäsám.
Môže obsahovať stopy zeléru.
Bulgur dôkladne prepláchnite, zalejte vriacou vodou (pomer 2:1, voda : bulgur), pridajte soľ a kvapku oleja. Povarte 2 minúty a ďalších 20 min nechajte dôjsť.
Energetická hodnota 1512 kJ/360 kcal, Tuky 1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 78,1 g - z toho cukry 0 g, Bielkoviny 12,5 g, Soľ 0 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.