Maranta je biely prášok bez chuti, ktorá je vhodná pre paleolitné stravovanie, pre diabetikov, pre celiatikov a pri redukčnej diéte.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Škrobová múka získaná z koreňa maranty si pred zahusťovaním omáčok, polievok či dezertov vyžaduje približne sedem minútové tepelné spracovanie. Tento jemný prášok neobsahuje takmer žiaden tuk a okrem toho, že výborne zahusťuje, omáčku či iný pokrm nenaruší žiadnou príchuťou, pretože je bez chuti. Zahusťuje i pri nízkej teplote, a tým pádom je perfektná na prípravu omáčok a pudingov, ktoré sú citlivé na teplo. Jej zahusťovacie schopnosti sú dvakrát silné ako zahusťovacie schopnosti pšeničnej múky. Navyše nezakaľuje jedlo ako múka a nenesie v sebe kriedovitú príchuť ako kukuričný škrob, a preto je vhodná i na zahusťovanie ovocných omáčok a štiav.
Koreňový škrob arowroot 100 %.
| Energia | 1495 kJ/ 357 kcal |
| Bielkoviny | 0,3 g |
| Sacharidy | 88,15 g |
| Tuky | 0,1 g |
| Soľ | 2,0 mg |
Balenie obsahuje 400 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.