Maranta je biely prášok bez chuti, ktorá je vhodná pre paleolitné stravovanie, pre diabetikov, pre celiatikov a pri redukčnej diéte.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Dnes odosielame, u vás v pondelok 29. 4.
Škrobová múka získaná z koreňa maranty si pred zahusťovaním omáčok, polievok či dezertov vyžaduje približne sedem minútové tepelné spracovanie. Tento jemný prášok neobsahuje takmer žiaden tuk a okrem toho, že výborne zahusťuje, omáčku či iný pokrm nenaruší žiadnou príchuťou, pretože je bez chuti. Zahusťuje i pri nízkej teplote, a tým pádom je perfektná na prípravu omáčok a pudingov, ktoré sú citlivé na teplo. Jej zahusťovacie schopnosti sú dvakrát silné ako zahusťovacie schopnosti pšeničnej múky. Navyše nezakaľuje jedlo ako múka a nenesie v sebe kriedovitú príchuť ako kukuričný škrob, a preto je vhodná i na zahusťovanie ovocných omáčok a štiav.
Koreňový škrob arowroot 100 %.
Energia | 1495 kJ/ 357 kcal |
Bielkoviny | 0,3 g |
Sacharidy | 88,15 g |
Tuky | 0,1 g |
Soľ | 2,0 mg |
Balenie obsahuje 400 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.