Omáčka s výraznou chuťou na prípravu zálievok a omáčok, prirodzene bezlepková.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe miso pasty, je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia.
Je vhodná na použitie z dresingov, na zeleninu, mäso i ryby, do pokrmov založené na paradajkách (napr. omáčky na cestoviny) tamari potlačí kyslosť paradajok a prospeje celkovej chuti pokrmu, tiež sa hodí do polievky, omáčky, zeleninovej zmesi.
Skladujte v suchu a chlade. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Po otvorení skladujte pri teplote do 10 °C a spotrebujte čo najskôr.
Balenie obsahuje 500 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.