Omáčka s výraznou chuťou na prípravu zálievok a omáčok, prirodzene bezlepková.
Na sklade už iba 3 - 5 kusy Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Oproti obyčajný lacným "sójovým omáčkam“ tamari neobsahuje žiadne zvýrazňovače chuti, farbivá ani umelé sladidlá. Popri základných štyroch chutiach (sladká, horká, slaná, kyslá), je ešte chuťi piata – umami. Označuje sa ako "lahodná", "chuť zrelosti" a zvýrazňuje chuť pokrmu. Táto piata chuť je obsiahnutá aj vo fermentovaných výrobkoch - teda aj v sójovej omáčke tamari.
SÓJOVÉ BÔBY (48,9 %), voda, morská soľ (13,8 %), alkohol (z cukrovej trstiny) 1,6 %, fermentačné činidlo: Aspergillus oryzae.
Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energetická hodnota 300 kJ/71 kcal, Tuky 0,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 8,7 g z toho cukry 2,0 g, Bielkoviny 8,3 g, Soľ 13,5 g.
Japonsko.
Pokrmy založené na paradajkách (napr. omáčky na cestoviny) - tamari potlačí kyslosť paradajok a prospeje celkovej chuti pokrmu. Polievky, omáčky, zeleninové zmesi. Marinády na zeleninu, mäso i ryby. Dresing na šalát.
Môže obsahovať stopy lepku.
Balenie obsahuje 200 ml.
Na chladnom a suchom mieste. Chráňte pred slnečným svetlom.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.