Nefiltrovaný a tepelne neošetrovaný jablčný ocot do kuchyne i kúpeľne.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Jablčný ocot v biokvalite je vyrábaný v Hoštětíně kvasením jablčného vínaz vlastných zdrojov. Hoštětínská muštáreň sídli v srdci Bielych Karpát od roku 2000. Firma vyrába predovšetkým jablčný mušt, produkuje ale aj mušty a sirupy z ďalších druhov ovocia a bylín. Poslaním hostětínskej muštárne je udržiavať vzťah k prírode, miestnym zdrojom a tradíciám. Spoločnosť získala ocenenie ako Česká biopotravina roka, Regionálna potravina Zlínskeho kraja alebo Perla Zlínskeho kraja.
Ocot sa vyrába bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia. Vďaka tomu, že je tepelne neupravený, je nielen skvelou potravinou pre milovníkov zdravého životného štýlu, ale aj pre vitariánov, ktorí jedia výhradne surovú stravu.
100% kvasný jablčný ocot *. Obsah kyseliny octovej 5%. Sediment a zákal sú znakom prírodného charakteru nápoja. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje na 100 ml výrobku: Energetická hodnota 65 kJ / 16 kcal, Tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,5 g, Bielkoviny 0,1 g, Soľ 0,1 g.
EU
V kuchyni do šalátov, pokrmov či marinád.
Balenie obsahuje 500 ml.
Skladujte v suchu.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
PharmDr. Kamila Horníčková
Mgr. Pavla Horáková
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.