Múka cícerová instantná v BIO kvalite. Užitočná strukovinová prísada! Krásne spevní zeleninové fašírky namiesto vajíčka.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Používa sa ako základ na nátierky, polievky, zápražka do polievok a omáčok, surovina do zemiakových výrobkov a knedlí (väznosť vody a ťažnosť), surovina do mletého mäsa (väznosť vody a krehkosť výrobku). Cícerovú múku je nutné pomaly zaprášiť a metlou zašľahať do variacej sa polievky, či omáčky. Prípadné hrudky sa postupne rozvaria.
Cícer*, kukuričná krupica*. Môže obsahovať stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.
|
Energetická hodnota 1 344 kJ/321 kcal |
|
|---|---|
|
Tuky: |
4,4 g |
|
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,5 g |
|
Sacharidy: |
53,7 g |
|
z toho cukry: |
10,7 g |
|
Bielkoviny: |
19,8 g |
|
Soľ: |
0,06 g |
400 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.