Javorový sirup má charakteristickú chuť a vôňu, ktorá pripomína karamel.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 12. odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Javorový sirup sa vyrába tak, že do dospelých stromov sú navŕtané otvory, ktorými miazga vyteká do záchytných nádob. Stromy sa môžu dožiť až 250 rokov, miazgu produkujú v starobe 50 až 80 rokov. Na jeden liter sirupu je potrebných 35 až 40 litrov miazgy. Surová miazga obsahuje až 97% vody, ktorá sa následne odparuje, až vznikne sirup. V ekologickej produkcii sa prísne dbá na to, aby javory, ktoré produkujú miazgu boli dospelé a stáčaním miazgy nebol narušený ich vývoj.
Skladujte v suchu a chlade. Po otvorení skladujte pri teplote do 10 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 ml.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.