Nastavenie cookies: Aby web zostal tak, ako ho poznáte

Aby ste na našich stránkach rýchlo našli to, čo hľadáte, ušetrili veľa klikania a nezobrazovali sa vám reklamy na veci, ktoré vás nezaujímajú, potrebujeme od vás súhlas so spracovaním súborov cookies, tzn. malých súborov, ktoré sa ukladajú vo vašom prehliadači.

Podľa cookies vás na našich stránkach spoznáme a zobrazíme vám ich tak, aby fungovali správne a podľa vašich preferencií.
Upozorňujeme, že údaje zo súborov cookies sa môžu používať aj v personalizovaných reklamách. Ak nesúhlasíte, môžete povoliť iba nevyhnutné súbory cookies. Prejdite si podrobný prehľad cookies a podmienky ich používania .

MojaLekáreň.sk

Najlacnejšie produkty z kategórie Čokolády MYCOMEDICA
Obsahuje zložku: korálovec, hericium

Kvalitné čokolády s vysokým obsahom kakaa prinášajú plnú chuť a menej cukru. Sú vhodné pre milovníkov sladkého, ktorí hľadajú zdravšiu alternatívu. Antioxidanty podporujú vitalitu a vyvážený životný štýl. Ideálne ako maškrtka bez výčitiek.
MYCOMEDICA Biela čokoláda s pistáciami heríciom a reishi 50 g

MYCOMEDICA Biela čokoláda s pistáciami heríciom a reishi 50 g

MYCOMEDICA Biela čokoláda s pistáciami heríciom a reishi 50 g MYCOMEDICA Biela čokoláda s pistáciami heríciom a reishi 50 g

Spojenie chuti a sily prírody v exkluzívnej limitovanej edícii bielej…

Momentálne nedostupné
Do košíka
Do košíka

Čokolády - detailný popis

Čokoláda poteší vaše chuťové poháriky, ale dodáva energiu a zvyšuje bystrosť. To, že má čokoláda liečivé účinky, už vedeli starí Aztékovia a Mayovia, ktorí o nej hovorili ako o posilňujúcom prostriedku.

Akej čokoláde dávate prednosť?

Na trhu je veľké množstvo čokolád. Hlavné rozdelenie čokolád je podľa obsahu kakaovej sušiny.

  • Biela: je cukrovinka zložená z kakaového masla, cukru a mlieka, bez pevných kakaových zložiek. Nie je to teda čokoláda v pravom slova zmysle, napriek tomu je veľmi obľúbená.
  • Mliečna: by mala obsahovať minimálne 25 % kakaovej sušiny, pridáva sa do nej kondenzované či sušené mlieko.
  • Horká: taká čokoláda by mala obsahovať minimálne 35 % kakaovej sušiny, mala by byť bez pridaného cukru a mlieka.

U menej kvalitných čokolád je hlavnou zložkou produktu cukor a kakaové maslo. Ak si chcete vychutnať kvalitnú čokoládu, dbajte na podiel kakaovej sušiny v čokoláde. Zjednodušene povedané: čím väčší podiel, tým kvalitnejšia. Aby mala čokoláda pozitívny vplyv na naše zdravie, je potrebné konzumovať len tú najkvalitnejšiu, teda s obsahom kakaa minimálne 70 % a vyššie. A predsa len sa držať hesla: všetkého s mierou! Ale tak je to so všetkým. Takže ochutnajte lahodnú čokoládu Balance.

Viete, že...

  • čokoláda je bohatým zdrojom minerálov: hlavne horčíka, železa, vápnika, draslíka, sodíka a ďalších,
  • americkí vedci došli k záveru, že nadmerné požívanie tejto pochutiny môže viesť k závislosti,
  • čokoláda sa používa nielen na jedenie, ale tiež v kozmetike, kakaové maslo má blahodárny vplyv na pokožku.

Kategóriu Čokolády nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

Obľúbené značky

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.