MojaLekáreň.sk

Zdravie z prírody pre dobrú náladu

Mnoho ľudí bojuje so zmenami nálady, ktorá je často na bode mrazu. Na našu psychiku má významný vplyv pracovný stres, teplotné rozdiely, ale aj každodenné starosti, s ktorými sa stretávame. Ak sa často cítite vyčerpane, ľútostivo a bez nálady, môžete vyskúšať niektoré z týchto byliniek.

Zdravie z prírody pre dobrú náladu
Zdielať
Navštívte súvisiace produktové kategórie

Medovka lekárska

Vedeli ste, že… medovka je známy antioxidant a pomáha k normálnej činnosti štítnej žľazy? A pokiaľ sa cítite v strese a máte problémy so spánkom, medovka je pre vás vhodnou bylinkou - podporuje totiž pozitívne náladu a prispieva k relaxácii organizmu. Prehadzujete sa večer v posteli a nemôžete zaspať? Ochutnajte medovkový bylinný čaj, ktorý nádherne vonia i chutí.

Mäta prieporná

Veľmi obľúbená bylinka, ktorá má osviežujúcu chuť, v lete stačí pár lístkov vložiť do vody s citrónom a ľadom, v zime si z nej zase pripravíte chutný čaj. Priaznivo pôsobí na imunitný systém a podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu.

Medovka a mäta sú hlavnými zložkami nášho bylinného čaju pre dobrú náladu. Veríme, že vám bude chutiť.

Ľubovník bodkovaný

Na ľubovník bodkovaný nedajú dopustiť ženy, ktoré trpia menštruačnými bolesťami - táto bylinka má priaznivý vplyv nielen na menštruačný cyklus, ale tiež na duševnú rovnováhu. Bylinný čaj z ľubovníka však nemožno piť dlhodobo, strážte si aj dennú dávku a vždy sa riaďte pokynmi a odporúčaniami uvedenými na obale.

Levanduľa lekárska

Len na chvíľu sa preniesť do Francúzska, do kraja Provence. Že sa to nedá ? Ale dá. Práve tento kraj je známy svojimi rozľahlými, fialovo kvitnúcimi poľami s levanduľou lekárskou. Krásne kvitne, nádherne vonia a je skvelým pomocníkom pri odpočinku. Môžete z nej pripravovať čaj, ale čoraz obľúbenejšia je tiež v kozmetike - či si už zvolíte napríklad kúpeľový, či masážny olej alebo balzam, určite sa budete cítiť oddýchnutí a spánok bude kvalitnejší.

Kozlík lekársky

Pokiaľ máte problémy so spánkom, kozlík lekársky je tá pravá bylinka pre vás - priaznivo pôsobí práve na zaspávanie. Okrem toho je veľmi dobrým pomocníkom pri tráviacich problémoch, keďže podporuje normálne trávenie, čo sa môže hodiť tým, ktorí sa pred spaním viac najedli.

Prajeme vám, aby ste sa aj vďaka sile prírody čoskoro vrátili do fyzickej a duševnej pohody.

Prečítajte si tiež

Lymská borelióza je infekčné ochorenie, ktoré do nášho organizmu doručí nakazený kliešť, vo chvíli, keď začne sať krv. Lymskou boreliózou sa na Slovensku ročne nakazí zhruba tri a pol tisíc ľudí. Ide…

viac

Tiež ste sa stretli s názvami prvá, druhá, tretia, štvrtá, piata, šiesta a siedma detská choroba? Číslovanie chorôb pochádza z čias, keď sa ešte veľa nevedelo o tom, čo choroby spôsobuje. Tieto…

viac

Bielkoviny sú základnými stavebnými prvkami nášho tela a telo sa bez nich nezaobíde. Získava ich prostredníctvom stravy a neukladá ich. Proteíny sú veľmi obľúbené u športovcov, pretože pomáhajú…

viac

Všetky granule pre psov nie sú rovnaké. Rovnako ako pri ľudskej strave by sme mali dbať na to, aby váš domáci miláčik dostával všetky zložky, ktoré potrebuje. Ak vám to finančná situácia dovoľuje,…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.