MojaLekáreň.sk

Ochranna jemnej detskej pokožky v lete

Slnečné dni sú už tu a my by sme mali myslieť na to, ako ochránime pokožku našich detí. Detská pokožka je totiž jemnejšia, nemá dovyvíjaný melanocyt, ktorý produkuje pigment - prirodzenú ochranu kože pred slnečným žiarením. Spálenie, alebo len jemné začervenanie detskej pokožky môže mať nepríjemné dôsledky teraz, ale aj o 20 rokov neskôr.

Ochranna jemnej detskej pokožky v lete
Zdielať
Navštívte súvisiace produktové kategórie

Pokožka si pamätá. Počas detstva naberá koža najviac UV žiarenia. Je to hlavne preto, lebo v detstve strávime väčšinu dňa vonku. Preto by sme mali my, maminky a ockovia, myslieť na pokožku našich drobcov a chrániť ich dostatočne, aby boli bez rizika.

Laboratoire BIODERMA má na výber niekoľko ochranných krémov pre vaše ratolesti. Pre najmenšie detičky, spravidla do 3 rokov, sú najvhodnejšie minerálne clony, ktoré odrážajú slnečné žiarenie. Photoderm MINERAL SPF 50+ ochráni aj tú najcitlivejšiu a najjemnejšiu pokožku. Je vhodný aj pre atopikov a ľudí, ktorí netolerujú chemické filtre.

Pre deti nad 3 roky, ktoré sú už aktívne, radi sa hrajú vo vode, v piesku stavajú hrady či skáču vonku na trampolíne je vhodný Photoderm KID sprej SPF 50+. Pokožku ochráni a zabráni vzniku začervenania či alergie na slnko. Sprejová forma vám pomôže rýchle a dostatočne natrieť vaše dieťatko. Textúra krému je príjemná, okamžite sa vpije a nezanecháva mastný film.

Pokiaľ sa chcete pri natieraní so svojim drobcom aj zahrať a spojiť príjemné s užitočným, natrite ho Photoderm KID BLUE mliekom s SPF 50+. Dočasné jemné modré sfarbenie mlieka zabaví vaše deti a vy pekne uvidíte miesta, kde je dieťatko natreté. Modré zafarbenie mizne rýchlo po aplikácii.

Všetky produkty pre deti sú vodeodolné, odolné aj voči opakovaným kúpeľom, hypoalergénne, pokožku nedráždia a nezaťažujú, sú bez parfumu a obsahujú patent Bunkovej Bioprotekcie, ktorý chráni tu najdôležitejšiu časť buniek - bunkové jadro a ich DNA. Naviac obsahuje látky prírodného pôvodu PEPTID C, ktoré sú schopné rýchlo opraviť prípadné poškodenie.

Leto plné radosti a zábavy spolu s vašimi detičkami praje BIODERMA.

Navštívte súvisiace produktové kategórie
Dermokozmetika Deti a mamičky Kozmetika a hygiena

Prečítajte si tiež

Čierny kašeľ je vysoko infekčné ochorenie spôsobené baktériou Bordetella pertussis. Prenáša sa najmä kvapôčkovou cestou od infikovanej osoby, ktorá môže byť aj bez príznakov. Inkubačná doba čierneho…

viac

Záškrt je infekčné ochorenie spôsobené baktériou Corynebacterium diphtheriae alebo jej toxínom. Tento toxín postihuje horné dýchacie cesty, spôsobuje odumieranie slizníc a tvorbu nánosov v hrdle a…

viac

Dračia krv alebo Sangre de Drago je prírodná tekutá živica tmavočervenej farby, ktorá má v Peru dlhú tradíciu a v minulosti sa používala aj v starovekom Grécku, Ríme, Indii alebo Číne. Hoci niekoľko…

viac

Vitamín K sa podieľa na tvorbe zrážacích faktorov, a tým ovplyvňuje správnu zrážanlivosť krvi. Okrem toho pravdepodobne ovplyvňuje tvorbu bielkoviny, ktorá je zodpovedná za viazanie vápnika v…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.