MojaLekáreň.sk

Chudnite s radosťou

Aj chudnutie vás musí baviť. Robíte to hlavne pre svoje zdravie a sami si tiež určujete, aká cesta je pre vás tá najlepšia.

Chudnite s radosťou
Zdielať
Navštívte súvisiace produktové kategórie

S novým rokom si dávame množstvo predsavzatí. Medzi tradičné novoročné predsavzatia patria: schudnem, budem žiť zdravo, začnem cvičiť... Čo sa ale za týmito frázami skrýva?

Možno, že to neviete už vo chvíli, keď ich vyslovíte. A už vôbec nie po mesiaci alebo po pol roku. Po čase sa novoročné predsavzatia rozplynú a my zostaneme nahnevaní alebo sklamaní.

Náš tip

Dajte si hneď na začiatku jasný cieľ! Potom budete presne vedieť, čo chcete dosiahnuť. Napríklad: do marca schudnem 5 kilogramov.

Lenže cieľ sám o sebe nestačí. Je potrebné si stanoviť i cestu, po ktorej chcete k vysnenému cieľu doraziť. To znamená, že si stanovíte úlohy, ktoré budete plniť. Napríklad: každý deň zjem 3 kusy zeleniny. Budem chodiť pravidelne cvičiť. Budem chodiť po schodoch peši, a podobne.

Tým, že premeníte váš cieľ na konkrétne úlohy, máte presný návod na to, ako byť úspešní.

Základné pravidlá

Nezabudnite však na základné pravidlá.

  • Presne si určite jednotlivé úlohy. Čím presnejšia vo vašej definícii budete, tým ľahšie dosiahnete, čo chcete. Napríklad, všeobecná úloha znie: budem cvičiť. Presná definícia je: 2x týždenne budem chodiť na aerobic a cez víkend vyrazím na výlet.
  • Váš cieľ musí byť ľahko merateľný. Pri chudnutí vám k tomu stačí váha a krajčírsky meter. Nečakajte ale s meraním a vážením až do konca vášho snaženia a stanovte si dielčie ciele napríklad po týždňoch, aby ste vedeli, či idete po správnej ceste alebo či je potrebné niečo zmeniť. V pohybovej činnosti vám pomôžu aj múdre fitness pomôcky vrátane náramkov a hodiniek.
  • Buďte realistickí. Nie je nič horšie, ako si dávať nesplniteľné ciele. Veď nemusíte hneď vyzerať ako modelka, stačí, keď sa budete cítiť o trochu lepšie.
  • Verte si. Bez dôvery v samých seba sa vám bude chudnúť veľmi ťažko. Zvládli to iní, tak prečo nie vy! Pokiaľ sa vám niečo nepodarí, nevzdávajte to. Hoďte to za hlavu a choďte ďalej. Veď prvá cesta nemusí byť hneď tá správna. Spomeňte si, bol prvý človek, do ktorého ste sa v škole zamilovali hneď ten pravý? Väčšinou tomu tak nie je. Vždy musíme hľadať, než nájdeme to, čo vyhovuje práve nám.
  • Bavte sa. Radujte sa z maličkostí a buďte pozitívni. I chudnutie vás musí baviť.

Aby sme vám vašu cestu uľahčili, pripravili sme pre vás i širokú ponuku produktov, ktoré vaše úsilie podporia! Pozrite sa na www.mojalekaren.sk, kde nájdete širokú ponuku produktov na chudnutie a prípravkov pre formovanie tela renomovaných značiek jednoducho rozdelenú do jednotlivých kategórií. Všetky produkty si môžete pozrieť, prečítať si ich popis, použitie a komentáre tých, ktorí ich už majú vyskúšané.

Prajeme vám veľa zábavy a úspechov pri chudnutí!

Všetky zdravotné, nutričné či liečebné tvrdenia sú v rámci legislatívy EÚ výrazne obmedzené. Pri tvorbe článkov smieme vychádzať iba zo schválených tvrdení, ktoré uvádza platná legislatíva.

Navštívte súvisiace produktové kategórie
Chudnutie, diéta Potraviny a chudnutie

Prečítajte si tiež

Tiež ste sa stretli s názvami prvá, druhá, tretia, štvrtá, piata, šiesta a siedma detská choroba? Číslovanie chorôb pochádza z čias, keď sa ešte veľa nevedelo o tom, čo choroby spôsobuje. Tieto…

viac

Všetky granule pre psov nie sú rovnaké. Rovnako ako pri ľudskej strave by sme mali dbať na to, aby váš domáci miláčik dostával všetky zložky, ktoré potrebuje. Ak vám to finančná situácia dovoľuje,…

viac

Čierny kašeľ je vysoko infekčné ochorenie spôsobené baktériou Bordetella pertussis. Prenáša sa najmä kvapôčkovou cestou od infikovanej osoby, ktorá môže byť aj bez príznakov. Inkubačná doba čierneho…

viac

Záškrt je infekčné ochorenie spôsobené baktériou Corynebacterium diphtheriae alebo jej toxínom. Tento toxín postihuje horné dýchacie cesty, spôsobuje odumieranie slizníc a tvorbu nánosov v hrdle a…

viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.