Pečivová strúhanka z kysnutého bezlepkového pečiva vhodná na obaľovanie a vyprážanie rezňov.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Táto strúhanka je vyrobená z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín. Strúhanku používame na obaľovanie potravín pred vyprážaním napr. mäsa, rýb, syra, karfiolu.
Zemiakový škrob, kukuričný škrob, ryžová múka, sójová múka, rastlinný olej - palmový, zahusťovadlo: guarová múka a karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono a diglyceridy nenasýtených mastných kyselín, droždie, cukor, jedlá soľ, ocot.
Energetická hodnota: 1588 kJ; 375 kcal; Tuky: 3,4 g z toho 2,0 g nasýtené mastné kyseliny; Sacharidy: 81,1 g z toho 3,3 g cukry; Vláknina: 3,4 g; Bielkoviny: 3,3 g; Soľ: 1,75 g.
Slovenská republika
Pred vyprážaním umytú potravinu najskôr obalíme v bezlepkovej múke (napr. Promix UNI), potom v rozšľahanom vajci (môžeme ešte raz opakovať) a nakoniec v strúhanke. Smažíme pomaly na horúcom oleji, spočiatku pod pokrievkou. Pre zjemnenie môžeme k vajcu pridať lyžicu šľahačky.
Balenie obsahuje 350 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.