Pečivová strúhanka z kysnutého bezlepkového pečiva vhodná na obaľovanie a vyprážanie rezňov.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Táto strúhanka je vyrobená z prirodzene bezlepkových a bezpšeničných surovín. Strúhanku používame na obaľovanie potravín pred vyprážaním napr. mäsa, rýb, syra, karfiolu.
Zemiakový škrob, kukuričný škrob, ryžová múka, sójová múka, rastlinný olej - palmový, zahusťovadlo: guarová múka a karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono a diglyceridy nenasýtených mastných kyselín, droždie, cukor, jedlá soľ, ocot.
Energetická hodnota: 1588 kJ; 375 kcal; Tuky: 3,4 g z toho 2,0 g nasýtené mastné kyseliny; Sacharidy: 81,1 g z toho 3,3 g cukry; Vláknina: 3,4 g; Bielkoviny: 3,3 g; Soľ: 1,75 g.
Slovenská republika
Pred vyprážaním umytú potravinu najskôr obalíme v bezlepkovej múke (napr. Promix UNI), potom v rozšľahanom vajci (môžeme ešte raz opakovať) a nakoniec v strúhanke. Smažíme pomaly na horúcom oleji, spočiatku pod pokrievkou. Pre zjemnenie môžeme k vajcu pridať lyžicu šľahačky.
Balenie obsahuje 350 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.