Zmes vhodná pre bezlepkovú a nízkobielkovinovú diétu, pri alergii na laktózu a vajíčka.
Na sklade už iba 1 - 2 kusy Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 12.
Vynikajúci koncentrát na pečenie chleba, rožkov, buchiet a sladkého pečiva.
Poľsko
Ingrediencie: 500 g Extra univerzálna nízkobielkovinová zmes 0,5 lyžičky soli (5 g), 0,5 čajovej lyžičky cukru (8 g), 7 g kvasníc v prášku, 450 ml teplej vody, 3 polievkové lyžice oleja (20 g). Príprava: Nasypte obsah vrecka do nádoby, pridajte soľ a premiešajte. Potom pridajte cukor, kvasnice, nalejte vodu (teplota okolo 26 ° C) a olej. Všetky zložky dôkladne premiešajte do homogénnej hmoty. Cesto vložte do formy, pokryte látkou a nechajte asi 30 minút pri izbovej teplote (približne 20°C). Keď cesto zdvojnásobí objem, potrite hornú časť chleba olejom a vložte formu do predhriatej rúry. Pečte pri 180 ° C asi 40 - 45 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru. Keď je chlieb pripravený, vyberte ho z formy a nechajte vychladnúť. Navrhovaná veľkosť formy 27 cm x 12 cm. Odporúča sa pečenie v rúre bez cirkulácie vzduchu.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 1000 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.