Fazule mungo v BIO kvalite možno konzumovať ako prílohu. Môžete ich ale tiež pridať do najrôznejších rizot, polievok či fašírok.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Fazule mungo Allnature v BIO kvalite sú zdravou a chutnou surovinou. Sú výborným zdrojom bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálnych látok, a to predovšetkým horčíka, vápnika a draslíka. Fazule mungo pochádzajú z Indie a stretneme sa s nimi predovšetkým v indickej a čínskej kuchyni. Ak by ste si chceli pripraviť ešte zdravšiu verziu, je vhodné ich nechať naklíčiť. Fazule mungo majú olivovo zelenú farbu a špecifickú vôňu.
Fazule vopred namočte na cca 2-3 hodiny. Dôkladne prepláchnite, vložte do hrnca so studenou vodou a priveďte do varu. Varte zhruba 25 minút, kým nezmäknú. Fazule mungo soľte až po uvarení, predídete tak ich stvrdnutiu.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Fazuľa mungo.
|
Energetická hodnota |
1315 kJ/314 kcal |
|
Tuky |
1,2 g |
|
Sacharidy |
42 g |
|
Bielkoviny |
24 g |
|
Soľ |
0,04 g |
500 g
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.