Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Guarová guma sa získava z vylúpaných a rozomletých semien rastliny Cyamopsis tetragonolobus z čeľade bôbovitých, ktorá rastie predovšetkým v strednej Ázii. Guarová guma tvorí aj bez zahrievania vo vode silne viskózny roztok, ktorý je využívaný ako zahusťovadlo, spojivo a stabilizátor nielen v potravinárstve, ale aj v kozmetickom a farmaceutickom priemysle.
Guarovú gumu oceníte pri výrobe domácich jogurt, kefír, zmrzlín, mliečnych koktejlov, pri zahusťovanie polievok, omáčok, kečupov, šalátových zálievok a podobne. V ceste zvyšuje jeho objem a pojivosť, takže sa niekedy využíva miesto xantanová gumy.
Nutričné hodnoty: Energia: 794 kJ / 190 kcal; Tuky: 0.9 g - z toho nasýtené 0.8 g; Sacharidy: 0.7 g - z toho cukry 0.1 g; Bielkoviny: 5.0 g; Soľ: 0.03 g; Vláknina: 82 g; Vlhkosť: 3.5 g
Krajina pôvodu: Čína.
Preložené pomocou Google Translatore
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.